Upoznajte porodicnu kucu vasih domacina u kojoj su smesteni Apartman i Studio "I Love Njivice". Kuca ima tri nivoa. Svaki nivo ima poseban ulaz i magican pogled na more i okolinu sa terase kao i odlican pristup plazi. Ako zelite da odmor provedete opusteno, u prijatnom ambijentu, ovo je pravi izbor!

- PRVI NIVO je dnevni boravak sa kuhinjom

 Goto d_1 gallery. Activate JavaScript to see this gallery on this page.

- DRUGI NIVO na spratu, se sastoji od tri sobe za spavanje, kupatila, kao i Studia sa zasebnim ulazom.
Dve sobe su okrenute prema moru i povezane velikom terasom a treca gleda ka basti. Ovde su obicno vasi domacini.

 Goto d_2 gallery. Activate JavaScript to see this gallery on this page.

STUDIO (za 1-2 osobe), na ovom nivou, je za nase goste. Studio ima zaseban ulaz, TV, opremljenu cajnu kuhinju, kupatilo, WC i francuski lezaj. Okrenut je ka basti i izlazi na “Plavu terasu” sa garniturom za sedenje, delom natkrivenu i delom u lozi kivija.

 Goto studio gallery. Activate JavaScript to see this gallery on this page.

- TRECI NIVO obuhvata apartman sa dve sobe (tri kreveta za petoro ljudi) i predvidjen je za smestaj gostiju.
Sobe su povezane terasom sa stolicama koja ide celom sirinom kuce i odatle je verovatno najlepsi pogled jer je najvisa lokacija. Zahvaljujuci staklenim vratima, iz kreveta mozete uzivati u jedinstvenoj panorami. Prva soba je veca, ima klima uredjaj, "francuski" krevet, sto i stolice i povezana je sa opremljenom kuhinjom (frizider/friz, sporet, mikrotalasna rerna, elektricni bokal i toster, sudopera i posudje). Pored kuhinje nalazi se mali balkon. Druga soba ima krevet za dve i jednu osobu, klima uredjaj i TV. Iz predsoblja se ide u kupatilo i WC. Za nase goste obezbedjeni su posteljina, peskiri i fen za kosu. Molim Vas ponesite peskire za plazu. Ispred zasebnog ulaza nalazi se “Kamena terasa” sa cesmom i garniturom za sedenje, pa je pogodna za obedovanje i relaksaciju, posebno za porodice sa decom.
Na drugom kraju terase nalazi se prostorija "Atelje" koja ima opremljenu cajnu kuhinju (reso, frizider, mikrotalasna rerna, posudje, sudopera), kupatilo i WC. Ovaj prostor je na raspolaganju nasim gostima, prema dogovoru.

Pristup internetu (ADSL) je omogucen.

Parking za goste je obezbedjen na nasem parkingu u hladovini loze kivija.

Vise fotografija mozete videti u Picasa web albumima

 Goto d_3 gallery. Activate JavaScript to see this gallery on this page.