Apartman "I Love Njivice" je smesten u porodicnoj kuci, na samoj obali, sa predivnim pogledom na more i okolinu! Kuca je okruzena zelenilom. U basti su stabla magnolije, pomorandze, limunova, smokve, palma cikas, urme, banane i cvece.

Privatnim stepenicama pored kuce, izlazite na nasu i nekoliko drugih plaza. U lozi kivija, pored stepenica koje idu na plazu, nalazi se spoljni tus.Sunce u Njivicama rano izlazi i to je mnogima omiljeni deo dana. Jutarnju kafu mozete popiti na nekoj od terasa, balkona ili na samoj plazi ispred kuce – sto Vam preporucujemo.

Udisanje jutarnjeg morskog vazduha, punog joda i soli, blagotvorno je za odrasle a posebno za decu.
Nasa plaza, ispred kuce, je izbetonirana ploca, opremljena lezaljkama i delom je u hladovini tamarisa a delom na suncu. Imamo dugacak molo koji Vam pruza mogucnost da duze boravite na suncu, ako zelite, vezete camac, pecate i da sa njega udjete u more.

Levo i desno od nase kuce (50m) imate vise sljunkovitih plaza, od "Seoske" sa velikim molom, do popularne "Kikindske" plaze. Na kraju Njivica nalazi se Hotel Club “Riviera” gde je "Kraljicina plaza" i cuvena nudisticka plaza.
U Njivicama postoji odlicno snabdevena prodavnica prehrambenih proizvoda, “Mini Market” i grill/pizza restoran.

Kuca ima tri nivoa. Svaki nivo ima poseban ulaz, kupatilo i magican pogled na more i okolinu, sa terase ili balkona. Deo kuce je obezbedjen za smestaj gostiju.

Upoznajte nasu kucu, letujte kod nas - letujte pored nas!Prvi nivo
, je dnevni boravak sa kuhinjom.

Drugi nivo
, na spratu, se sastoji od tri sobe za spavanje i kupatila. Ovde obicno borave Vasi domacini.
Za nase goste je studio ispred koga se nalazi “Plava terasa” pogodna za odmor.Treci nivo
, je za smestaj gostiju i obuhvata apartman sa dve sobe (tri kreveta za petoro ljudi). Veliki balkon prema moru i velika terasa prema basti pruzaju dodatni komfor nasim gostima.


Privatni parking za tri automobila je u hladovini loze kiwija.

 Goto parking gallery. Activate JavaScript to see this gallery on this page.

Detaljni - "sprat po sprat" opis kuće > > >